Communication & Sales Support

Grensoverschrijdend

U bevindt zich op de ‘over mij’ pagina.

Over mij

Naam: Mathilde Kuipers, gehuwd en daardoor mag ik ook de naam ten Bergen gebruiken. Tussen aanhalingstekens en dus met een knipoog, “eigenaresse” van een zoon en een dochter. Actief, creatief, analytisch, behulpzaam. Brede interesse – geografisch gezien – in met name Scandinavië, Duitstalige gebied.

Brede interesse maakt het soms lastig om keuzes te maken. Dit zóu een zwak punt kunnen zijn, maar gelukkig kan ik dat compenseren met een sterk punt: gevoel voor taal.

Brede interesse betekent in mijn geval ook weetgierigheid. Door telkens een stukje studie op te pakken, kan ik aan die behoefte voldoen: een investering niet alleen in mijzelf, maar ook indirect in opdrachtgevers.

Op de pagina’s “Team achter Kicss” en “Verhaal achter Kicss” heb ik in grote lijnen samengevat wat de aanleiding was om Kicss op te starten. Daar leest u ook waarom de keuze op de BeNeLux-landen, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavië is gevallen.

Werkend aan deze website kwam ik telkens gegevens over en foto’s van de betreffende landen tegen. En ja, dan beginnen de handen te jeuken.

Missie

Mijn missie: organisaties actief helpen om beter inzicht, meer kennis te verkrijgen met betrekking tot communicatie en verkoop op nationaal/internationaal vlak, met als doel het uitbreiden of intensiveren van contacten, zodat er uiteindelijk meer business ontstaat of processen verbeterd worden.

Deze missie beschrijft tevens mijn toegevoegde waarde.

Het leven mooier en gemakkelijker maken, doordat ondernemers zien wat ik in de eerder genoemde landen zie. Letterlijk en figuurlijk.

Skoda

Stille Kracht Op De Achtergrond

Zo ben ik in mijn element en werk het liefst:

  • eerst afstemmen wat er gebeuren moet, wat het doel is
  • vervolgens afstemmen of ideeën uitwisselen hoe het beoogde resultaat het best gerealiseerd kan worden
  • en vervolgens uit handen geven en aan mij overlaten.

Verantwoordelijkheid, zelfstandigheid….. op de voorgrond als het moet, op de achtergrond als het kan, zodat ik mijn eigen gang kan gaan.

Via onderstaand ‘volgen’ naast het LinkedIn icoon komt u op mijn profiel van dit social medium.