Communication & Sales Support

Grenzen overschrijdend voor de hout-, meubel- en interieurbranche

U bent op de pagina ‘Team achter Kicss’.

?

Ikzelf

Mijn naam: Mathilde Kuipers. Sinds 1998 mag ik door het huwelijk ook de naam ten Bergen voeren. Mijn man en ik zijn de ouders van een zoon en een dochter.

Gelukkig bleef er naast de opvoeding van de kinderen tijd over om te investeren in ontwikkeling in de vorm van studeren. Mede hierdoor en door de stimulans van het thuisfront is Kicss onstaan.

?

De luisteraars

Sinds 25 maart 2017 ‘wonen’ Pebbles en Winnie bij ons. Zij bieden beide een luisterend oor. Hun voorgangers, Snuf en Snuit, waren geduldige luisteraars, gaven weinig tegengas en waren graag buiten. Deze broers doen daar niet voor onder.  

Gelukkig komt het niet vaak voor, maar soms lukt het even niet met de inspiratie. In de tuin werken met tamme Pebbles en Winnie in de buurt huppelend, biedt vaak nieuwe inzichten.

?

De ontstressers

Af en toe gaan dingen niet meteen zoals ik het wil. Zeer lastig! Dan zijn er drie opties: 1) te lang doorgaan, zodat het uiteindelijk toch niet lukt, of: 2) net zo lang doorgaan, totdat het uiteindelijk lukt, of: 3) even de boel de boel laten, gebruik maken van de ontstressers om daarna weer met frisse energie verder te gaan en daarna de euforie te voelen wanneer het is gelukt.

De volgorde 3-2-1 heeft mijn voorkeur.

?

De verwarmer

Deze dienst gebruik ik veel tijdens kantoortijden, maar ook erbuiten, b.v. in het weekeinde. Wanneer een bepaalde opdracht af moet, is deze verwarmer getuige en stimulator van een gestage voortgang.

Heel soms is een stukje chocolade een compagnon.

Gelukkig zijn er ook externe teamleden (partners) waar ik op terug kan vallen. Kennis wordt gedeeld, de gunfactor is hoog.

Alle opdrachten kunnen dus met een gerust hart gegeven en aangenomen worden.